Welcome -current_user_web_name- Logout
Iberostar Hotels & Resorts
Hotels in America
Hotels in Rest of Europe and Africa
Hotels in Spain
 • IBEROSTAR Bahía, 4.5 stars nice accommodation
 • Book online IBEROSTAR Bahía with IBEROSTAR Hotels & Resorts
 • Hotels in Praia do Forte. Book online your holidays with IBEROSTAR Hotels & Resorts
 • Gorgeous holidays in Praia do Forte. IBEROSTAR Bahía

IBEROSTAR Bahía

Our guests reviewsIBEROSTAR Bahía

 • John Mc Creath says: 29 de October de 2014 14:46

  I would come back if the rooms are updated, the location is beautiful

  "Overall there was many positives about the entire experience, food and drink quality was good and the staff were generally very accommodating and nice. On the negative side part of the hotel are beginning to look tired - my shower head was damaged and old, the lighting i the rooms was low, the bedding was old and had some stains, and there are no lifts for access to rooms above ground level"

  Rating: 6,0
  View moreHide
 • Familie Martin Schepers says: 11 de August de 2014 09:54

  Wat ons er gestoord heeft was onze reservatie in het 'Restaurant Gourmet'. We hadden er gereserveerd en bij reservatie werd gevraagd hoe oud onze zoon was. Hij is 12 en mocht dus mee. Mijn man droeg een lange broek en ook mijn zoon was netjes gekleed zoal

  "Het was een leuke en mooie vakantie. Ondanks de soms toch wel felle regenbuien was er in het hotel altijd wel iets te beleven of te zien. De animatie paste hun programma vlot aan. Het eten was er lekker, de kamers proper en voldoende groot. Behulpzaam mensen aan de balie. Eén nadeel was wel dat dat de meeste enkel Portugees praten, slecht weinig animatoren kennen ook een beetje Engels of andere taal. Mensen in het restaurant kenden geen andere taal dan Portugees en deden ook weinig moeite om je te helpen als je hun taal niet sprak. De 2-persoonsbedden zouden naar Europese normen ook best wat groter mogen zijn. En wat ons er gestoord heeft was onze reservatie in het 'Restaurant Gourmet'. We hadden er gereserveerd en bij reservatie werd gevraagd hoe oud onze zoon was. Hij is 12 en mocht dus mee. Mijn man droeg een lange broek en ook mijn zoon was netjes gekleed zoals we dat in België doen als we op restaurant gaan. Bij het binnenkomen wees de onthaaldame ons er op, in het Portugees, dat we niet binnen mochten omdat onze zoon zijn broek te kort was (3/4 broek), geen probleem voor ons dus stelden we voor om naar het buffetrestaurant te gaan maar zij riep er eerst nog de manager bij die wel vloeiend Engels sprak en die ons ook voorstelde naar een ander te reserveren restaurant te gaan. Maar die hadden we al geboekt voor in de loop van ons verblijf dus gingen we naar het buffetrestaurant waar je overigens elke dag goed kan eten. Maar groot was wel onze verwondering dat toen we na onze maaltijd het restaurant Gourmet passeerde en we daar iemand met een pet op zijn hoofd en een voetbaltruitje aan zagen zitten genieten van een maaltijd. Dan stellen we ons de vraag wat de normen zijn. Onze zoon die reeds mee gaat eten in de sterrenrestaurant in België en echt wel manieren heeft en hiervoor steeds complimenten krijgt of mensen die met een pet op aan tafel zitten. Dit is iets wat voor mijn zoon echt wel het verhaal zal blijven als hij over deze vakantie vertellen zal."

  Rating: 8,0
  View moreHide
 • Ana Cristina Morais says: 30 de March de 2012 11:26

  Descansar, aproveitando a vida da melhor maneira.

  "Tudo muito bom!!! Apesar da chuva aproveitamos para descansar bastante. A única coisa que acho que poderia melhorar, é quanto a necessidade de ter mais opções de lazer tipo baralhos para todos os hóspedes (havia apenas 4 no nosso hotel), pois com chuva não se tem muito o que fazer e o baralho é uma ótima opção, pois distrai e passa o tempo de modo agradável, mais bingos, outras atividades quando estiver chovendo. De resto a meu ver esta tudo bom. a equipe de animação é ótima, os funcionários sempre simpáticos, gostei bastante de um modo geral."

  Rating: 10,0
  View moreHide
 • Sandra Nunes says: 30 de March de 2012 11:26

  PERFECT

  "Everything was simple PERFECT"

  Rating: 10,0
  View moreHide
Share:
Language: